Nyaki gerincbetegség

mutotték a nyakaigerincemet 2éve azzota 3szor nagyon rosszul lettem nem tudják a´neurokogusok hogy mi okozza eztilyenkor elottenagyon fáj márnapokkal elotte atarkom és anyakam majd kezdelgyengulni abal kezem és a lábam majd végul nem tudom megmozdíttani abalvégtagjaíímat sem afelyemet ilyenkor a vérnyomásom iy magas ami azért is furcsa mert egyébként nagyon alacsony szok lenni.Nagyon borzasztoak ezek a rosszulétek.ilyenkor scak hordágyon tudnak bevinni akorházba ahollassan pár ora mulna megtudom megint mozdítani a kezem és a lábam ilyenkor csaknagyon eros fájdalom csillapítot és izom lazítot és hatalmas adag nyugtatot kaok amitol napokig szédolgok. Most is egy ilyen rosszul lét után vagyok vissza utasítottam akorházikezelést ennek ellenére is egypá rora mulva meg szunt a merevség a fádalom viszont orbitális nagyon fáj a bal felkarom és a fejem abal lábam uis gyenge.évek ota járok neurologushoz most nem tudja hova tenni ezt a rosszulétekrt amitol már elore rettegek mert félek hogy lebénulok.KéREM szépen ha lehetséges adlon valamilyen tanácsot.KOSZONOM SZéPEN éS NAGYON VáROM A LEVELET HáT HA LESSZ VALAMILYEN MEBOLDáS TISZTELETTEL vica2

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza nyaki gerinc témában

Kedves Kérdező!

A vizsgálata nélkül, csak a tünetek alapján nehéz az okot megmondani. Ioncsatorna betegség nem valószínű a háttérben, noha annak vannak ehhez hasonló tünetei lennek, de azok nem féloldaliak. Agyi keringészavar szintén nem valószínű, mert annak lefolyása nem felel meg az Ön által leírtaknak. Nagy valószínűséggel panaszai gerinc eredetűek, ebben az irányban kellene további vizsgálatokat végezni. Pl. a panaszok fennállása esetén MEP (mágneses kiváltott válasz) , SSEP (szomatoszenzoro kiváltott válasz) vizsgálatokat, ezekkel be lehet határolni azt a szintet, ahol az esetleges károsodás állhat. Beszélje meg ezt kezelőorvosával.

Kérdés: 2011. január 14., 12:56; Megválaszolva: 2011. január 18., 20:23
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás
Vascularis mailformatio
Erős Fejfájás