• SM vagy nem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.no. Edesanyam SM beteg 36 eve.Nekem kb.2 honapja faj a labam, ,pontosabban a combom,terdem faj ,mintha gyengulne el,neha meg nehezedik el.Mikor menni kell,nem igazan akar mukodni magatol,mintha kellene mondjam neki hogy lepjen.A napokban nagyon kezdtem szedulni,ulo,allo helyzetben is a fejem is faj a tarkomnal..Ezek a jelek utalhatnak SM betegsegre? ilyenek az SM betegek tunetei?elore is koszonom valaszat! tisztelettel F.O.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a sclerosis multiplex témában

        Kedves Kérdező! A leírása alapján panaszai inkább gerinc eredetűnek tűnnek, azaz "meszesedés", gerinc melletti izommerevség, ideggyök nyomódás okozhatja. Neurológiai vizsgálatot javasolnék, ahol az Ön vizsgálata után a panaszok hátterében álló ok jobban megközelíthető.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 13., 18:23; Megválaszolva: 2011. január 18., 20:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés