SM vagy nem?

Tisztelt dr.no. Edesanyam SM beteg 36 eve.Nekem kb.2 honapja faj a labam,, pontosabban a combom, terdem faj, mintha gyengulne el, neha meg nehezedik el. Mikor menni kell, nem igazan akar mukodni magatol, mintha kellene mondjam neki hogy lepjen. A napokban nagyon kezdtem szedulni, ulo, allo helyzetben is a fejem is faj a tarkomnal..Ezek a jelek utalhatnak SM betegsegre? ilyenek az SM betegek tunetei? elore is koszonom valaszat! tisztelettel F.O.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza sclerosis multiplex témában

Kedves Kérdező!

A leírása alapján panaszai inkább gerinc eredetűnek tűnnek, azaz "meszesedés", gerinc melletti izommerevség, ideggyök nyomódás okozhatja. Neurológiai vizsgálatot javasolnék, ahol az Ön vizsgálata után a panaszok hátterében álló ok jobban megközelíthető.

Kérdés: 2011. január 13., 18:23; Megválaszolva: 2011. január 18., 20:01
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Koponya MR vizsgálat eredménye
Szükséges CT vizsgálat?
Koponya MRI
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...