• Stroke

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy lehet-e még tartanom a stroke-tól?Eddig 3x volt,de csak utólag derült ki ,hogy az volt."Félre kezeltek".Azt mondták csak egy vírus okozta.De biztos stroke volt,mert a tünetek azonosak.Zsibbadás,eggyensúly zavar,beszédzavar...Továbbá érdeklődnék,hogy milyen kezelés létezik a betegségre,valamint ha mégegyszer megtörténik akkor hogyan kezelnek?Mennyire van ez a munkámra hatással?Vannak e eltiltások?Nem iszom,nem dohányzom,van 2 gyermekem,egészségesen élek. Tisztelettel : Tóth Szabolcs

        Dr. Csuth Ágnes válasza a neurológia témában

        Kedves Szabolcs! Nyilván történt neurológiai kivizsgálás, ennek eredményét küldje el, mert az lesz egyértelmű a pontos diagnózist és a kezelést, prognózist illetően.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 06., 20:36; Megválaszolva: 2011. január 08., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés