Sose tudom meg?

Lassan egy éve szédülök, de nem forgó jellegű szédülésem van, inkább állási és járási nehézségem van, egyensúlyzavar is kiséri.Hallásom, szemem, rendben ct rendben, egyedül BAEp vizsgálat vélemény szerint: acusticus periferás működészavarom van. A baloldalról nem jött válasz, a jobb fülből csak v-ös erősségű. Mit jelent ez? most MRI-re várok.Ettől lehet szédülni? Mi bajom lehet?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

A BAEP-en hallászavart írtak le, ami szédülésének nem lehet az oka. Érdemes lenne otoneurológiai vizsgálattal kizárni, hogy nem áll e fenn a fülben lévő egyensúlyozó szerv vagy ideg bántalma. Az MR vizsgálat kizárhatja az agyi eredetet. neurológusával beszélje meg a továbbiakat.

Kérdés: 2011. január 06., 19:33; Megválaszolva: 2011. január 10., 12:58
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Koponya MRI
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése