Tisztelt Bessenyei Doktornő!

Köszönöm a válaszát Szédülés címen feltett kérdésemre! A válasszal kapcsolatosan - amelyben Ön nyaki gerinc eredetű szédülésre, illetve szorongásos zavarra gondol - felmerült még egy kérdésem. Említettem hogy egyfajta látászavarom is van, ami hullámzásként jelentkezik a látott képben. Okozhatja-e ezt bármelyik a fent említett problémák közül? (Szemészeten kétszer is jártam a panaszaim megjelenése óta, ahol nem találtak semmi rendellenességet.) Köszönettel, Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza szédülés témában

Kedves Gábor!

A szorongáshoz társulhat mindenféle látászavar, a nyaki gerinc problémával nem hozható összefüggésbe. Magának a szédülésnek lehet kísérője, illetve lehet független szemprobléma pl. szemizom gyengeség, üvegtesti homály. A vizsgálat és részletes kikérdezése nélkül másra nem tudok gondolni.

Kérdés: 2010. december 20., 10:02; Megválaszolva: 2010. december 28., 19:09
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás