• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Dr.Nő! Szédüléssel kapcsolatos kérdésem lenne mert már ez elviselhetetlen 1 éve tart. Az egész erős fejfájással kezdödött és nagyon szapora pulzussal voltam idegsebésznél aki agyi MR /angiot kért az negatív lett akkor még enyhe volt a szédülésem,utánna elmentem szemészetre és ott szemfenék vizsgálatot csináltak meg látást negativ lett.labor is lett levéve +TSH ami szintén jó lett nem vagyok vérszegény és a pajzsmirigy is jó. Aztán egyre többett kezdtem szédülni már szinte rohamokban jött rám beis kerültem a sürgösségire nem találtak semmit elküldtek belgyógyászatra ott szív UH csináltak és kaptam holter monitort nem e szivritmus zavarom van.negatív lett.nyáron elmentem füll orr gégére kalorizáciot hallás vizsgálatot csináltak az orvosok azt mondták negatív lelet utánna már nem tudtam dolgozni 3 hónap tp voltam anyira rosszul voltam sirtam hogy nem találják az okát.Elmentem neurologushoz ö azt mondta kimerültség miatt van az állandó szédülésem ő pszichiáterhez küldött 3 hónapig oda jártam de ekkora már nagyon rosszul voltam mert pánik rohamok is szinezték a problémámat.a szédüléstöl pánikot kaptam nem tudtam emberek közé menni mert levert a viz ájulás érzés kerülgetett.Az orvos irt fel nekem sertralint de 3 napig tudtam szedni mert nem tudtam az ágyból felkellni anyira rosszul voltam töle utánna cymbaltát irt fell 6 napig birtam szedni nagyon rosszul voltam elment azétvágyam a sexuális életem 0ra csökkent.utánna kaptam frontint0.25 3x1be 3 honapja szedem de nem mulott wl a szédülésem ugyan ugy rosszul vagyok. ö sem tudja mitöl szédülök mert mikor fekszem vagy vizben uszom totál megszünik de mikor ülök állok megyek lebegés érzés bizonytalan jellegű szédülés gyötör.Korházi dolgozo vagyok igy betegek között nem lehet dolgozni mert ez nagy odafigyelést igényel mit tanácsol mit tegyek?mitöl szédülhetek és milyen gyógyszert szedjek esetleg ami segíthet?köszönöm

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Gyakorlatilag az elvégzett vizsgálatokkal minden lehetséges okot kizártak a szédülés hátterében. Az hogy csak és kifejezetten függőleges testhelyzetben jelentkeznek a panaszai esetleg utalhatnak arra, hogy vérnyomás probléma állhat a háttérben, emiatt vérnyomás monitorizálás illetve Tilt table vizsgálat elvégzése jöhet még szóba. Esetleg még B12 vitamin hiány, polyneuropathia jöhet szóba. Ezeket beszélje meg neurológusával.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 18., 11:27; Megválaszolva: 2010. december 28., 18:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés