• GBS tüneteim vannak...egyre fokozódik a fájdalom és az orvosok nem törődnek vele....mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Voltam idegsebészeten kiderült mégse cubitalis sy. hanem valami más...nem értik a tüneteket...Bal lábam, karjaim éjjel nappal fájnak,erőtlen és érzéktelenek.Egyik orvos nem törődik velem..küldenek tovább és tovább 3 hónapja.Mielőtt még megkerestem volna a neten az egyik lehetséges diagnózist(ez volt a GBS) tapasztaltam sokszor h felmegy a vérnyomásom este és szédülök érthetetlenül....3 hete elég ritkán a bal oldalamhoz kapok, mert egy nyilalást érzek a szívem felé. Megköszönném a tanácsokat hogy mit tegyek mert ezeket a fájdalmakat nem lehet tovább bírni :(

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű a Guillain Barre szindróma, mert az szimmetrikusan jelentkezik a testen, általában a lábakból kiindulva felfele terjedve a törzsön, a felső végtagokig. Mivel csak és kifejezetten végtagtünetei vannak, ezért valamilyen nyaki gerinc vagy koponya-gerinc átmeneti problémára gondolnék elsősorban. Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 16., 18:36; Megválaszolva: 2010. december 28., 18:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés