• Mr vizsgálat eredménye

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor NŐ/Úr! Véleményét szeretném kérni a következő vizsgálati eredménnyel kapcsolatban Nyaki gerinc Mr vizsgálati eredményem: T1 és T2 súlyozott sagittalis, T2 súlyozott axialis síkú méréseket végeztünk. A lordosis íve kiegyenesedett. A VVI. csigolya alsó zárólemezén mérsékelt porcbenyomat látható. A discusok magassága, jelintenzitása megtartott, előboltosulásuk nem látszik. A craniospionalis átmenet szabályos myelon a látható szakaszon homogén. Köszönöm!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a gerinc MR témában

        Kedves Kérdező! A C-gerinc MR-en nem írtak le kisfokú tartási rendellenességen kívül egyéb kóros eltérését. rendszeres úszás és nyaki gerinc torna javasolt.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 14., 22:07; Megválaszolva: 2010. december 18., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés