• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hirtelen elkap a szédülés,lakásban utcán,amely nem sokáig tart de rosszul érzem magam.Mi okozhatja?Az édesanyámnak van ez a baja.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A szédülés több ok miatt kialakulhat.Hirtelen kialakuló forgó jellegű szédülés jelentkezhet Meniere szindrómában, benignus pareoxysmalis vertigoban, az egyensúlyozó szerv bántalma, stb. Neurológus felkeresése javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 03., 11:22; Megválaszolva: 2010. december 06., 11:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés