• Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Bessenyei Mónika! A legtöbb ember tapasztalta már , hogy ha tévé közelébe megy, elkezd hallani egy magas frekvenviájú "zugást", talán erre mondják, hogy fülzúgás. Én ezt a "zúgást" napok óta hallom. Egész nap, este is, reggel is, függetlenül attól, hogy tévé előtt ülök-e. Mi lehet a problémám?Elég zavaró, mert egész hallom. Köszönettel: Ness

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Ness! A fülzúgásnak számtalan oka lehet, erre lehetőségem nincs, hogy itt felsoroljam. Először fülészeti vizsgálatra lenne szükség (hallás vizsgálatra is), majd ha a fülész nem talál kiváltó okot, neurológiai vizsgáltra. Ott a részletes kikérdezése és a vizsgálata után közelebbit tudnak Önnek mondani.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 22., 22:42; Megválaszolva: 2010. november 24., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés