• Kézzsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Pajzsmirigy alul működésem van 3 éve.Szedem rá a gyógyszert,de egy ideje zsibbad a kezem,most már munka közben is és éjszaka arra ébredek ,hogy annyira elzsibbadt,hogy nem tudom hova rakjam ,vagy mit csináljak vele.Voltam ilyen elektro vizsgálaton,de azon csak a jobb karon csökkent ideg funkciót vagy mi acsudát találtak.Mondtam az orvosomnak,de az mindenre azt mondja ,nem lessz semmi baj.Mindent elfelejtek,egyedül nevelem 4 gyermekemet.Tavaly pacmékert akartak beültetni mert nagyon lassú a szivem,de én nem járultam hozzá,mert féltem,de csináltak valami terheléses vizsgálatot és az jó volt,így nem kellett beültetni.Mia bajom vagy hova menjek?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Hölgyem! Levelében konkrét orvosi véleményt nem ír le, a "valami terheléses vizsgálat" és az "elektro vizsgálat" részek nagyon pontatlanul vannak megfogalmazva. Másolja be a pontos orvosi vizsgálatokat és leleteket, akkor lehet kézzel fogható véleményt írni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 31., 19:28; Megválaszolva: 2010. november 02., 21:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés