• Van ilyen egyáltalán?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok'!36 éves vagyok,egy hajnali napon arra ébredtem hogy iszonyatos fájdalom van a lábamba.Sajnos nem bírtam már elviselni a fájdalmat így a mentő bevitta a kórházba.Ez 8 hónapja történt.A bal lábam azóta is fáj,dagad,időnként kiütéses lesz és a lábfejem a lábujjaim(főleg a nagy)nem mozog.Most már a derekam is fáj,még érintésre is.MRI eredményem,L5/S1disc is degenerate.No focal disc protrusion.No evedence of nerve root impingement.Jelenleg egy injekcióra várok amit röntgen alatt adnának be pontosan az idegre.Gondolom steroid tartalmú.Nagyon félek tőle.Sokan azt mondják ne vállaljam mert veszélyes.Mit tegyek?És ha nem adatom be mi lehet még a gyógymód erre?Azt mondta az orvos ez az idegbecsípődés ennyi idő alatt elszokott múlni.HÁT NEM MÚLT EL!Remélem tud nekem segíteni mert már belerokkanok ebbe a helyzetbe

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Hölgyem! Szakértőnk az ön előzőleg feltett, azonos tartalmú kérdését már megválaszolta: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/neurologia/72507


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 27., 12:33; Megválaszolva: 2010. október 31., 16:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés