• Sötétedéskor kettős képet látok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr doktornő Kb 1 éve kezdődött az első panaszom : -sötétedéskor a bal szememmel kettősképet látok. Voltama szemészeten,neueológián koponya mr-en semmit sem találtak. Idén áprilisban vettem észre előszőr hogy ha sietek "dobálom a lábaimat"hiába próbálom rendesen tenni nem megy. Újra kezdődtek a kivizsgálások de semmit nem találtak. Azóta már ott tartok hogy rengeteg panaszom van: -nemtudok rendesn fogni a kezemmel -ha iszok valamit kifolyik a számból -nemtudom rendesen összezárni a számat -a fürdőkádban nemtudom tartani magam úgyéerzem hátradőlök -kevés sétátol hamar elfáradok Voltam sok helyen _neurológia -endrokrinológia -pajzsmirigy uh -vérvétel -fül-orr gégészet -audiológia -av-i emg . . .De egyenlőre annyi hogy izomgyengeségem van. Azt mondta a doktornő hogy be kell feküdnöm a klinikára kivizsgálásra. Szeretném megkérdezni ön mire gondol? Mi lehet ez? Clerozis multif.? Mert én ettől félek. És még azt szeretném megkérdezni miaz a:-myopathia? -myositis? Várom válaszát. Előre is köszönöm Reni

        WEBBeteg szakértő válasza a neurológia témában

        Kedves Reni! Sclerosis multiplex fennállása a tünetei mögött nem valószínű, mivel az MR vizsgálat nem mutatot az agyban eltérést. Inkább myasthenia gravis vagy valamilyen egyéb eredtű izombántalom (myopathia) okozhatja a tüneteit. A myositis izomgyulladást jelent, ezt nem tartom az Ön esetében valószínűnek, mivel nem jelzett izomfájdalmat, annak viszont ez az egyik vezető tünete. Minél előbbi kivizsgálás javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 20., 22:48; Megválaszolva: 2010. október 21., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés