• Diszkrét epilepszia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2009 08.17-én volt egy jobb oldali agydaganat műtétem,ami sikeres volt,kemozni és sugarazni nem kellett,mert nem volt rossz indulatú.eredmény: jobb oldali frontális lebeny 4.5 cm daganat volt.A műtét elött fél évvel ami most is tart és erőteljesebb kialakult a bal oldalon egy 5-10 másodpercig tartó zsibbadás érzés ,ami melegséggel jár. A betegségre diszkrét epilepsziát állapítottak meg,de a tűnetek nem szűnnek.Őn szerint mi lehet a bajom? Várom mielöbbi válaszát. Tisztelettel K. György

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a epilepszia témában

        Kedves György! Megfelelhetnek a tünetei egyfajta, az agy érzőkérgéből kiinduló epilepsziás rohamnak. Gondolom állítottak be rá gyógyszert, ha ezt diagnosztizálták. Ha már van beállítva gyógyszere akkor meg kell beszélnie kezelőorvosával, hogy esetleg az adagon emeljenek, vagy ha már nem lehet, másik gyógyszert állítsanak be helyette. Ha még nem biztos a diagnózis és nincs beállítva gyógyszere, akkor keressen fel egy epilepszia szakrendelést, ahol a szükséges vizsgálatokat előírhatják, illetve a megfelelő terápiát előírhatják.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 18., 13:56; Megválaszolva: 2010. október 21., 20:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés