• Tanácstalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nos arról van szó amit korábbi levelemben megirtam,hogy két éve volt mri vizsgálat a nyakamról melynek az eredménye a korongok viztartalma csökkent, ac3dik 4dik korongon mediális a c5diken kis protrosió látható.CSakhogy kb három hete észlelek szédülésérzetet ami nem forgo jellegű,illetve kezem lábam fáj minden reggelre, és anyakam jobb oldalon,és zavar a koncentrálóképességemben és a munkámban.Azt szeretném megkérdezni hogy hová forduljak mert a pánikbetegségem miatt nem hisznek nekem,türelmem meg már fogy és az erőm is.Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Hölgyem! A gerinc rendellenességeivel összefügghetnek panaszai, neurológiára kérjen beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 04., 19:22; Megválaszolva: 2010. október 06., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés