• Rosszulléteim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Miért lehet az, hogy reggel és az esti órákban rosszul érzem magam ( szédülés, úgy érzem hogy visz a fejem , el tudnék esni ha nem tartanám magam) napközben viszont ez elég jól helyre áll. Már attól félek megőrülök, vagy belehalok olykor olykor! Voltak régebben keringési problémáim, szedtem értágító gyógyszereket és kaptam infúziós kezelést is, de sajnos a problémáim fenn állnak és a jobb fülem is süket! Kérem segítsen hová fordulhatnék!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Hölgyem! A szédülés eredetét ki kell vizsgálni, oka lehet kardiovaszkuláris, neurológiai ok, mozgásszervi ok, stb. Kezdje a kivizsgálást a háziorvosnál (fizikális vizsgálat, EKG, labor). Ha így nem derül ki az ok, további kivizsgálásra lehet szükség neurológián.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 02., 18:02; Megválaszolva: 2010. október 04., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés