• terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor úr! olyan kérdést szeretnék feltenni hogy 35 hetes terhes vagyok a baba mérete BPD:84mm THQ:83 úgy állapította meg az orvos hogy 2 héttel fiatalabbnak tűnik a terhességem mint ami! ezek a méretek jók vagy sem!? Mivel a kislányom sem volt nagy baba 51cm és 2730gr volt . Ezért azt mondták hogy genetikailag ilyen ő is ezt örökli tőlünk mármint a mostani baba.Ezek az eredmények megfelelőek-e úgy hogy ez a második terhességem vagy sem?!Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt méretek a 35. hétnek megfelelnek, ne aggódjon. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 17:11; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés