• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Önöket.M. Krisztina vagyok.4 éve kezdődött a történet,amikor is egy olyan munkahelyen dolgoztam ahol több volt az éjszakázás mint a nappali munka,biztonsági őrként dolgoztam,kb.5 hónapja amikor is egyik este munkába indulva nem birtam leszállni a kerékpárról a célnál mert szédültem,bevittek az ügyeletre és ott azt mondták hogy kimerültség,másnap a háziorvosom írt fel gyógyszert(betaserc,atarax) amit szedtem is kb fél évig és el is múltak a tünetek,abbahagytuk a szedést és kb 1 évig semmi baj nem volt nagyon jól voltam,majd kicsit megint szédülgettem akkor magne b6-ot kezdtem szedni de egy idő után az sem segített,már annyira hogy nem mertem elindulni sehova mert féltem hogy elájulok,aztán újra gyógyszer és újra jó voltam utána,majd 2 éve meghalt az Édesanyám váratlanul és 6 hónap múlva szeretett nagymamám még ekkor sem volt baj,kb 4hónapra rá 1 hétig nagyon rosszul voltam nem bírtam felkelni sem,de nem voltam depressziós sem,nem sírtam egyfolytában,nem voltam ideges de egyre jobban szédültem megint meg rosszul voltam,nem volt étvágyam sem,tavaly októberben egy itt rendelő pszichiáterhez fordultam aki 2 gyógyszert adott amikkel semmi gond mert azóta is jól vagyok(coaxil,atarax),viszont most megint újra szednem kell a betasercet mert megint intenzív volt a szédülés,tehát most már még jobban vagyok de az az egy gondom hogy nem tudok teherbe esni és szeretném ha tudnának valami olyan homeopátiás készítmény ajánlani ami nem károsítja a szervezetemet és nem veszélyes egy terhességre.32 éves vagyok és lassan úgy érzem kifutok az időből,a páromról nem is beszélve aki jövőre lesz 40.Kérem segítsenek hogy tudnám ezt megoldani. Köszönettel:M. Krisztina,Szarvas

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Kedves Krisztina! A szédülés fogalma elég összetett, mert a gyengeségérzést, a bizonytalanságérzést és az egyensúlyzavart, illetve a forgó szédülést is ebbe a kategóriába soroljuk. A kérdés, hogy önnek milyen típusú a szédülése. Ha jelenleg is tart, egy neurológiai vizsgálat mindenképp javasolt lenne az egyensúlyozó szerv és központ vizsgálata céljából. A terhességet illetően azt kellene kivizsgálni, hogy mitől nem esik teherbe, látatlanban nem lehet készítményt javasolni, egy meddőségi szakrendeléshez forduljon, mert a problémának számos oka lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 07., 14:03; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés