• Sclerosis multiplex - mi jöhet még?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három hónapja diagnoztizálták nálam a sclerosis multiplex-et. Szeretném tudni, hogy a jövőben mire számíthatok. Most éppen Millgamma N- t szedek, Ritkán fáj a fejem,néha fáradékony vagyok, de ez minden. Mi jöhet még?

        WEBBeteg szakértő válasza a sclerosis multiplex témában

        Kedves hölgyem! A sclerosis multiplexnek többféle súlyossági foka van az enyhe esetektől a súlyosig. Az ön állapotát a kezelőorvos ismeri a legjobban, ezért a prognózisról egyedül ő tud hiteles tájékoztatást adni, mindenképp tőle kérjen felvilágosítást.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 06., 20:53; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés