• Szem meregetés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Kisfiam, 9 éves és kb 2 hete vettem észre, (nem tudom másképp megfogalmazni) hogy meregeti a szemeit. És aggódom, hogy ez valamilyen betegséget jelenthet. Szaámítógépen a barátaival sajnos "öldöklős " játékokat játszik (METIN) de mi ezt természetesen nem engedjük neki.De már többször rajta kaptuk, hogy mégis ezt játszotta. Lehet -e ez a probléma eredete. Kérem, adjon tanácsot, hogy mit tehetek ez ügyben. Köszönettel: Sz. József

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyermek témában

        Kedves József! Nehéz ezen tünet alapján véleményt mondani, elképzelhető, hogy a fáradtság, a szemet érő vibrálás okozza, de akár absence típusú epilepszia tünete is lehet, ezért mindenképp megmutatnám a gyermeket egy szemésznek és egy ideggyógyásznak is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 30., 05:26; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés