Tic-Tourette. szindróma

Kedves Doktornő! Fiam 9 éves és Tourette szindrómás, hiperaktív.Kérdésem, hogy felerősödhetnek a tic-kek az omega-3 szedésétől? Mást nem szed! A Ritalin nagyon felerősítette a tic.kjeit, ezért azzal leálltunk! Sokszor zavarják Őt a tic-kek és a környezete is.Hogyan tudnánk neki segíteni? Esetleg van olyan gyógyszer, amit néha-néha be lehetne adni neki, hogy enyhítse a tüneteket! De nem minden nap!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza a tourette témában

Kedves Kérdező! Nem hallottam arról, hogy az omega-3 szedése rontaná a Tourette tüneteit, de javítani sem javít rajta. Budapesten a Vadaskert Kórházban foglalkoznak ezzel a betegséggel. Forduljanak hozzájuk.

Kérdés: 2010. augusztus 26., 23:28; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 21:12
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.