Tourette szindróma

JÓ NAPOT! CSALÁDOMBAN VAN EGY TURETTSZINDROMÁS BETEG, PESTRE JÁR RÉGÓTA KEZELIK, RENGETEG GYÓGYSZERT SZED 28 ÉVES.GYÓGYSZEREKTÖL HÍZIK, AMITÖL DEPRESSZIÓS.ÁLLAPOTA ROMLIK ÉS ENNEK TUDATÁBAN VAN.KÉRDÉSEM AZ LENNE, HOGY NINCS VÉLETLEN OLYAN HOMEOPÁTIA MEGOLDÁS AMI EZT A RENGETEG ORVOSSÁGOT KIVÁLTANÁ?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

Kedves Kérdező! Sajnos a pszichiátriai szerek egyik fő mellékhatása a testsúlygyarapodás. Ha a pszichiáter a tünetei alapján úgy ítéli meg, hogy ezeket a gyógyszereket szednie kell, akkor szedni kell, mert ezek a szerek homeopatias szerekkel nem helyettesíthetők. Meg kell próbálni életmódváltásra revennie a rokonát, táplálkozzon egészségesebben és kezdjen el rendszeres mozogni.

Kérdés: 2010. augusztus 23., 09:57; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 18:04
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése
Folyamatos Szédülés