Kisfiam

Tisztelt Dr.Úr/Hölgy! Kérdésem a következő lenne! kisfiammal most már harmadszor történt meg, hogy esés után mikor beüti a fejét elkezd vicsorogni, befeszíti magát és összeszaladnak a szemei valamint hanyatt akarja vágni magát, de csak egy pár pillanatig megszólítás után ez el is múlik, voltunk a balesetin az utolsó esés után mivel a mászókáról kb.2.5méter magasból esett le, de nem voltak hajlandóak ezt a problémát orvosolni, mondván nincs az ég világon semmi baj a fejével! Szeretném Önöktől megkérdezni, hogy hova fordulhatnánk ezzel a problémájával a Kisfiamnak, vagy ez csak egy fajta reakció nála így vezeti le az ilyedséget! Esetleg valami fajta koponya ct-t vagy hasonlót csináltassunk-e beutaló kérése után! Segítségüket Előre is Köszönöm! Üdvözlettel Kiss Anita.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

Kedves Kérdező! Valószínű, hogy csak az ijjedtség miatt van, de gyermekkorban kis fejtrauma utáni reakció is lehet. Gyermekneurológiai vizsgálat lenne szükséges. Oda kérjenek beutalót háziorvosuktól.

Kérdés: 2010. augusztus 18., 09:44; Megválaszolva: 2010. augusztus 20., 12:26
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése
Folyamatos Szédülés