Sclerosis multiplex - romlás?

SM gyanú miatt controll-t MR-t csináltattak velem. Az eredmény az alábbi: A korábbi évek eredményeivel összhasonlítva további progressió látható. A FLAIR szekvenciában jelgazdag gócok mérete és mennyisége tovább növekedett. A jobb oldalon occipitalisan a kamrarendszer tetejének síkjában 30x17 mm góc ábrázolódik. Ugye ez nem javulás tendenciát, hanem romlást mutat? Várom válaszát minél előbb. Tisztelettel. Ádámné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a sclerosis multiplex témában

Kedves Kérdező! A leírás a gócok növekedésével tényleg egy aktív folyamatra utal, de mivel nem láttam a korábbi felvételét, ezért biztosat mondani nem tudok. Beszélje meg ezt kezelőorvosával.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 15., 20:36; Megválaszolva: 2010. augusztus 17., 15:04
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése
Folyamatos Szédülés
ÁLLANDÓ ZSIBBADÁS,IZOM CSONT...
Idegbecsípődès?