Gerincsérólés

Kedves Doktor úr/nő Munkahelyemen elestem a lépcsőn és beütöttem a derekam.Elmentem a orvoshoz röntgent készítettek megállapították, hogy nincsen törés. Megütögették a derekamat a gerincemnél és mellette fájdalmat nem éreztem csak lehajlás közben éreztem hogy húzódik. Az orvos azt mondta hogy zúzódás. Megkérdezte zsibbad a lábam mondtam, hogy nem. Hazaérés viszont néha érzem, hogy mintha zsibbadna néha, de nem annyira mint amikor nem jut vér valamelyik testrészembe. Az a kérdésem lenne, hogy ez komoly baj vagy megszokott és elfog múlni esetleg az orvos kérdése miatt "képzelem be" magamnak? Válaszát várom.Köszönöm Attila

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

Kedves Attila! Ilyen esetekben sajnos nem lehet véleményt mondani vizsgálat nélkül. Vizsgálni kell, hogy a zsibbadás mellett mozgási zavar, érzéskiesés, stb. van-e. Menjen vissza az orvoshoz, vagy keressen fel ideggyógyászt!

Kérdés: 2010. július 31., 19:08; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 14:03
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése
Folyamatos Szédülés
ÁLLANDÓ ZSIBBADÁS,IZOM CSONT...
Idegbecsípődès?