• Zsibbad, ég és fáj a lábam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves orvosok!van fura tünetem.megprobálom kifejteni.a bal lábamba olyan mintha parázs lenne belülröl.ég, zsibbad és nagyon fáj.kivülről ha valami hozzáér nagyon fáj.minden fájdalmat okoz.de semmi se látszik.kicsit dagadtabb talán mint a másik.ha megyek olyan mintha tűzes szegen mennék.a derekamból jön ki az megy a forgomba az a lábamba.és ha megyek gyakran összecsuklik csak kapaszkodva tudok menni.de nem minden lépésnél csuklik össze térdnél.mi lehet ez vajon?

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Két dolog állhat a panaszai hátterében nagy valószínűséggel. Az egyik lehetőség, hogy a lábában lévő kisidegek bántalmáról van szó, amit polyneuropathianak neveznek. Mivel említi a derékfájdalmat valószínűbb, hogy az ágyéki gerinc illetve a gerincből kilépő ideggyökök bántalmáról lehet szó. Ezt okozhatja a csigolyák közötti porckorongok bántalma, de a gerinc fejlődési rendellenessége is. Mindenképpen keressen fel egy neurológust, aki a vizsgálata után meg tudja mondani, hogy az említettekből melyik állhat fent.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 31., 15:11; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 17:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés