• Van e daganat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Szeretném tudni,hogy a leletem mit jelent.Daganatot vagy pedig az előző műtéti heget jelenti?Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a MRI lelet témában

        Tisztelt Kérdező! A leletet kiadó radiológus szakorvos véleménye alapján a korábbi daganat kis méretű kiújulása lehet a látott elváltozás. A felvételekkel keresse meg az operáló idegsebészt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 23., 19:56; Megválaszolva: 2010. július 26., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés