• Bell parézis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt web doktor! nálam a bell parézis tünetei jelentkeztek 2 napja! De nagyon gyengék a tünetek Tudok pislogni igaz kicsit nehezen. az arcom is kismértékben van elernyedve! semmiféle torzulás nem látható az arcomon! csak mosolygásnál lehet észre venni! Lehet-e ennek a továbbiakban valami káros rendellenesség? Mien gyógyszeres kezelést ajánlana? Mennyi idő kell hogy elmúljon ez a betegség ? köszönettel Tóth Gábor

        WEBBeteg szakértő válasza a arcideg témában

        Kedves Tóth Gábor!

        Amennyiben orvos nem látta az arcát, azt tanácsolom, hogy egy neurológust mihamarabb keressen fel, hiszen a panaszai mögött központi idegrendszer-i kótfolyamat is állhat.

        Ha enyhe is az arcán az elváltozás nem biztos, hogy így marad. Ha első alkalommal jelentkezett Önnél akkor is kb. 1 hónap a gyógyulási idő általában. Szteroidokkal és elektroterápiával történik a kezelés, amelyet csak szakorvos írhat ki Önnek.

        Tisztelettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-10 12:35:19; Megválaszolva: 2011. július 29., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: