• MITŐL

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Mitől remeghet az arcizmom? Nagyon zavaró kb egy fél éve jött elő azót hol jobb hol rosszabb. Mivel lehetne meggyógyítani. Minden lehetséges okot Írjon le és a megoldás is rá. Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a izomrángás témában

        Kedves Kérdező!

        Az arcizom rángásnak több oka lehet, a vizsgálata és a tünet részletes kikérdezése után lehetne pontosítani. Okozhatja TIC, melyet feszültség, szorongás válthat ki, ez akartalanul jelentkező izomrángás. Lehet egyfajta epilepsziás roham is. Neurológiai vizsgálatot javasolnék.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-01 21:44:46; Megválaszolva: 2010. június 01., 21:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés