• Neurologiai vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő !
        Az az igazság a férjem nél Kb 2-hónapja kezdődött nála a rosszul létek sokszor meg szédült vagy úgy ment mint egy részeg pedig nem is ivott 1 hónapja pedig rosszul lett de olyan szinten hogy akkor kapott 1 kisseb agyi infarktust ill vannak  az  agyában olyan részek ahol a kisebb hajszál erek elvannak záródva.(Volt MRI-in nyaki ultrahangon vérvételen ).A Férjem a munka helyén 21-éve dolgozik és van egy kollégája aki  tavaly kapott ugyan ezt csak súlyosabban mert meg vakult az egyik szemére meg a lába is fáj . Akár férjem a munkahelyen valami nagyon veszélyes szigetelő anyaggal dolgoznak és mérgező a gáza  és fura mód mind a két fiúnak hasonló baja volt van.Ja és azt elfelejtettem mondani tavaly csomó vizsgálaton keresztül esett a lába miatt és azt mondták hogy pattognak a hajszál erek és ez attól van . Annyit tudok hogy és férjem is mondja nincs jól  és ha vissza megy dolgozni és nem lessz jól azt nem igazán nézzik jó szemmel és szeretné tudni mi is van vele . Mit tehetünk  hova mehetünk vagy kihez menjünk.

        Ui: Neurologián jártunk onnan küldtek el mindenféle vizsgálatra

        Köszönettel  Edit

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Edit!

        Neurológiai vizsgálat tudja tisztáznia szédülés okát. Az erek állapotát pedig érsebészeten belgyógyászaton tudják kivizsgálni. Esetleg ha felmerül mérgezés gyanúja, akkor toxikológiai vizsgálat válhat szükségessé. Háziorvosuk tud ebben segítséget adni.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-01 20:01:38; Megválaszolva: 2010. június 01., 20:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés