• Kérem Segítsen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

                                       Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Horváth Nikolett vagyok és már fordultam Őnhöz hogy zsibbad a jobb lábam és hogy műtöttek már gerinc cisztával! Sajos MRI vizsgálatra nagyon sokat kell várni de rosszabadik az állaptom!már a ball kezem is annyira zsibbad (1 hete) hogy minden kiesik a kezemből illetve nem tudok vele semmit megemelni.Mozgatni még tudom!A mai napon a jobb szememnél is érzem,hogy olyan mintha mentollal lenne bekenve és millió tűszúrást kapna.
        Mit csináljak?Hova tudok fordulni ahol mielöbb segítenek?
        Kérem Segítsen mert már úgy érzem ,hogy nem bírom tovább és feladom.Nagy fájdalmaim vannak illetve nem is tudom hogy ez a fáladalom vagy a zsibbadás váltja ki de nem tudom aludni sem és a családomnak sem tudom eleget tenni a 4 éves fiam nem érti hogy miért nem játszom vele.
        Köszönöm mielőbbi válaszát:
                                   Tisztelettel:
                              Horváth Nikolett

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Nikolett!

         

        Ha ilyen gyorsan romló tüneti vannak, akkor sűrgősséggel neurológushoz kell fordulnia, minél hamarabb keressen fel egy neurológiai ambulanciát, a háziorvosi beutalóval.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-28 12:44:53; Megválaszolva: 2010. május 28., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés