• Szédülés és vérkeringési probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mi okozhatta azt, hogy reggel hirtelen minden elözmény nélkül nagyon szédültem az ágyban fel sen tudtam kellni még  a vécére sem. Az ügyeletes orvos azt mondta, hogy álljak fel  és fogjam a kezét meg. A hirelen felálláskor a szédülés megszünt. 58 éves vagyok a nyakam kicsit meszes de még ilyen nem volt. Magas vérnyomásom karban van tartva gyógyszerekkel most 15o volt tehát nem  nagyon magas.

        A röntgen leleten az volt, hogy a  háti vkyphosis fokozott a csigolyaperemeken  degenerativ eltérések nyomai.

        Az ügyeletes orvos azt irta, hogy funkciónális rosszullét.Nem idegesiettem magam semmin az ágyban pihentem.

        Mitöl lehet az hogy  amikor felálltam hirtelen megszünt a szédülés?  

        Elképzelhető vérkeringési próbléma, volt már sziv infarktusom lehet azzal össszefüggésbe?

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        A fekve jelentkező szédülés hátterében leginkább a fülben lévő egyensúlyozó szerv bántalma szokott állni. Bizonyos fejhelyzetekben az itt elmozduló mészkristályok fokozott ingert jelentenek a szervecskének és ez váltja ki a szédülést. Ha ismétlődik keressen fel egy neurológust.


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-03-17 18:04:06; Megválaszolva: 2010. március 17., 18:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.