• Epilepszia gyógyszer és fogamzásgátló gyógyszer együttes szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Orvos!

        Kérném segitségét abban, hogy válaszoljon a kérdéseimre. Az első az lenne szeretném tudni, hogy Epilepszia betegségemre szedett gyógyszerem Tegratol 400 cr mg-nek van-e fogamzásgátló hatása ami megvéd a terhességtől? A párommal próbálkozunk de eddig még, nem sikerült terhes maradnom.Kérem, segitsen nekem ez ügybe tanácsot adni, Hogyan maradhatnék terhes? Előre is köszönöm.Üdvözlettel:L. Szilvia

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a epilepszia témában

        Kedves Szilvia!

        A Tegretolnak nincs fogamzásgátló hatása. A terhesség be nem következésének több oka is lehet, ezeket végig kell vizsgálni, az alábbi linken bővebben olvashat róla:

        https://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/175/a-noi-meddoseg

        Mindenképp konzultáljon nőgyógyásszal, illetve a tervezett terhességről számoljon be gondozó ideggyógyászának, rendszeres kontroll lesz szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-12 10:02:35; Megválaszolva: 2010. március 12., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: