• javasolt terápia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hozzátartozómnak többszöri szédülésére NOOtropyl-t írt fel az orvos.Valószínű, hogy nyaki ér elmeszesedéséről van szó, de korrábban szívproblémával is kezeltél. Vérnyomás gyógyszert szed.Naponta  sétál, kerékpározik, alkalmanként úszik, és naponta egy óra hosszáig fát vág és fűrészel.Ezzel az utóbbival én nem értek egyet, szeretném megkérdezni, hogy jól gondolom-e, hogy ezzel a tevékenységével talán rosszabodik az állapota, mintsem javulna. Egyébként szeretném, ha Önök a helyes terápiáról tájékoztatnának.

        Köszönettel Faragóné

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Faragóné!

        A szédülésnek számtalan oka lehet, kezdev a belső fülben lévő egyensúlyozó szerv bántalmától az agyi keringészavarig, illetve egyes belgyógyászati betegségek pl. ingadozó vérnyomás, vércukorszint, bizonyos szívbetegségek is okozhatnak szédülét. A terápia attól függ, hogy mi áll a háttérben. A leírásából nem derül ki a pontos ok, így a terápiát illetően sem tudok nyilatkozni. A javasolt Nootropil jó lehet a fül illetve az agyi keringészavarból eredő szédüléskeben is. Beszélje meg a kezelést ideggyógyászukkal. A testmozgás jó hatású lehet.

         


        Kérdés: 2010-03-11 21:57:06; Megválaszolva: 2010. március 11., 21:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: