• kezremeges

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorno! 5 honapos kisfiamnal eszrevettem hogy szopizas kozben, (mikor mar alszik a mellemen), remeg a kis keze. Mi lehet ennek oka, kelle tartanom idegrendszeri problematol, vagy epilepszias tunettol esetleg barmi mastol? Amugy eleven, egeszseges kisbaba, ezt a remagest ket napja vettem eszre es naponta egyszer, delelotti oraban jelentkezett. Valaszat eloreis koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a kézremegés témában

        Tisztelt kérdező!

        Vaalószínűleg ártalmatlan, normális jelenségről van szó. ("jitteriness") Amikor eszreveszi, fogja meg a kezét és fordítsa egy másik pozícióba, ha erre megszűnik ártalmatlan jelenség. Ha aggódik és szeretné, hogy szakember is megvizsgálja a gyermekét, gyermekneurológiai szakrendelést keressen fel.


        Kérdés: 2010-03-09 17:55:31; Megválaszolva: 2010. március 09., 17:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: