• Miért lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/úr!

        Bizsergést érzek a talpamon már vagy 3-4 napja. Szinte a nap 24 órájában. Így ébredek és így is alszok el. Ma már a lábszáramon és a combomon is éreztem hasonló bizsergést. Lehet valami komolyabb betegségem?

        Előre is köszönöm válaszát!:)

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        Ez a tünet lehet az ideggyógyászati betegség jele, de okozahtja pl. B-vitaminhiány, cukorbetegség is, de pszichés oka is lehet. Azt javaslom, keressen fel egy ideggyógyászt!


        Kérdés: 2010-03-08 16:17:05; Megválaszolva: 2010. március 08., 16:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: