• Agydaganat kizárható szemészeti és ideggyógyászati vizsgálattal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!

        Az lenne a kérdésem, hogy a szemészeti és az ideggyógyászati vizsgálattal ki lehet zárni az agydaganat lehetőségét?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a agydaganat témában

        Kedves Kérdező!

        Ez attól függ, hogy a szemészeti, illetve az ideggyógyászati vizsgálat során milyen vizsgálatok történtek. Egyszerű fizikális vizsgálattal nem lehet kizárni.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-28 10:23:45; Megválaszolva: 2010. február 28., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: