• agysorvadas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jonapot kiváok. Nem rolam lenne szó hanem a kislányrol. most lett csinálva neki emeri és azt mutata ki, hogy a kisagy elvan sorvadva és az agytörzs is kezd. a kezelö orvos nem mondot rá semmit se rosszat se jót. mirre számolhatok köszönetel Raczko Katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a neurológia témában

        Kedves Katalin!

        A kislánya tüneteinek illetve eddigi betegségeinek, terhességi és szülési eseményeinek ismerete nélkül nem tudok Önnek véleményt mondani. lehet ez egy állapot, mely méhen belüli oxigénhiány vagy fertőzés miatt alakult ki. Ha kicsi gyermekről van szó, akkor ezek a valószínűbbek, az idegrendszer fokozatos "pusztulásával" járó betegségek középkorú felnőttekben kezdődnek. Beszélje meg az aggályait a neurológussal, aki a gyermeket MR vizsgáltra küldte.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-02-27 10:31:18; Megválaszolva: 2010. február 27., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?
        Amire a férfiak a leginkább kíváncsiak
        A legfontosabb kérdések és válaszok a férfiegészségről.