• válasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt doktor! köszönöm a válaszát. azért kérdezem mert már itt is említetem egy régebi kérdésembe hogy volt egy furcsa rosszulétem.azóta kicsit pontosabbak a tüneteim.mármint pl bal felembe működészavar van./sokszor nehéz a menés/erős feszítő fejfájás, és erős szédülés ami hál istennek nem állandó.hamar elfáradok és sokszor aludnom kell nem tudok mit csinálni.kiesnek dolgok és ott találom magam más helyen és nem tudom hogy kerültem oda.ilyenkor kicsit bepánikolok, és megilyedek hogy mi történt.a párom gyakran mondja sápadt leszek hirtelen és majdnem összeesek.a beszéd eléggé akadozik. először az eeg azt mutatta hogy bizonytalan eredetű rosszulét azt utánna epilepsziaszerű rosszulét. azt az utóbbi kimutatta hogy epilepsziám van sajnos.nagyobb roham kb 2 hetente van kisebbek vannak közbe.nem számolom hány.nem tudom mi van velem de némely tünet eléggé félelmetesnek ha nekem.pedig nem hagyom el magam.most ez a helyzet.csak azt hallottam hogy felnőt korba az epilepszia daganat miatt alakul ki általába. nagyon rossz a bizonytalanság mig várok a további vizsgálatokra.míg a neurologushoz jutok. kérem irja meg a véleményét.tudom nem helyetesíti a élő orvost de jobb ha tudok valami biztos pontot. önnek mi a véleménye.és bártan kérdezhet.az eimélcímemre is regelve vagyok ezen oldalon irhat.és kérdezhet bármiről rendesnek tűnik ön.köszönöm melinda

        WEBBeteg szakértő válasza a neurológia témában

        Kedves Melinda!

        A panaszai alapján lehetséges epilepsziás mechanizmus a háttérben. Felnőttkori epilepszia hátterében csak az esetek kis százalékában áll daganatos megbetegedés. Mindenképpen keressen fel egy epilepszia szakrendelést, eredményesebben tudnak Önnel foglalkozni mint egy általános ideggyógyászati rendelésen.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-26 12:50:36; Megválaszolva: 2010. február 26., 12:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: