• agyvérzés utáni kettőslátás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő,

        köszönöm válaszát. Sajnos nem megnyugtató a válasz. Szemészeti vizsgálat már volt, de ott kimondottan csak a rövid- és távollátást vizsgálták, mást nem. Én laikusként úgy gondoltam, hogy esetleg komolyabb szemészeti vizsgálatra lenne szükség, csak nem tudom, hogy ezzel hova fordulhatnánk. Abban reménykedtem, hogy ugyanúgy, ahogy a bénult kéz és láb is látványosan javult (gyógytorna, fizikoterápiás kezelések, stb. által), a szem javítására is van valamiféle lehetőség, pl. szemtorna, esetleg műtét.

        Válaszát előre is köszönöm

         

        WEBBeteg szakértő válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező!

        Neuro-ophtalmológiai szakrendelést felkereshetnek a panaszukkal, ahol részletesebb vizsgálatot végezhetnek ez irányban.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 12:43:42; Megválaszolva: 2010. február 26., 12:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés