• Mostanában nagyon sokszor megszédülök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Keves Doktor Úr/NŐ!

        Mostanában nagyon sokszor megszédülök és gyakran fáj a fejem. A szédüléseim egyre erősebbek néha nemrézem a végtagjaimat olyan mintha leakarnék bénulni. Nemtudom mitől lehet kérem segítsen megtalálni kérdésemre a választ..

        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszai mögött agyi kerinési zavar is állhat. Mielőbbi neurológiai kivizsgálás szükséges!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 10:48:48; Megválaszolva: 2010. február 22., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: