• Elmúlik?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő(úr)!

        Kedden feltett kérdésemre még nem kaptam választ, de nem is baj. Egy nagyon közeli ismerősöm Tavanic (tévesen Tarividra emlékeztem) tbl-t szedett. Az ötödik tbl bevétele után szagot és ízt egyáltalán nem érez. 02.06-án vette be az utolsó tbl-t, azóta is fennáll ez a tünet. Az ideggyógyász annyit mondott rá, hogy a gyógyszertől. Mikorra várhatja, hogy elmúlik, vagy véglegesen ezzel kell együtt élnie?

        Válaszikat köszönettel várom.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékhatás témában

        Kedves Kérdező!

        Mindkettő antibiotikum, gyakorlatilag a válasz itt is ugyanaz, azaz ez egyéntől függ, akár hónapokba is beletelhet a javulás.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-21 17:24:14; Megválaszolva: 2010. február 21., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: