• gerinc serv

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt dr.ur vagy.dr.nö azzal a krdesel fordulok önökhöz.van egy ojan promlemam hogy 2004ben volt egy nyakserv mutetem.ami 2evig nem volt fadalmam de most meg gealapitottak egy gerinc servet ami ball es jobfelen van.de sajnos ez ojan szinten van fajdalom hogy 4honapja csak minimalisan tudok totyogni kb 2meterig es utana meg nem birok totyogni es voltam orvosnal tobb hejen de semit nem csinalnak vele.es a fajdalom nem mulik sem tramadoltol sem antidolortol sem es kijar hozzam a korzeti orvos 1heten 1.2 szer de akkor mar menni sem birok es aszt szeretnem kerdezni hogy kihez forduljak segitsegert mert akkar hova megyek nem segitenek.mijen megoldas lehet? mert 40szazalekon vagyok es igy dolgozni sajnos nem tudok.szeretnem ha tudna valami tanacsott adni vagy segiteni köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincsérv témában

        Kedves Kérdező!

        Ideggyógyász vagy idegsebész az, aki a gerincsérv kezelésében jártas. Ha idegsebész műtétet nem javasol, akkor gyógyszeres kezelés, fizioterápia jöhet szóba. Emiatt ideggyógyászati vagy reumatológiai vizsgálat javasolt. Álatlában reumatológián a fizioterápiára jobban van lehetőség.


        Kérdés: 2010-02-20 13:27:04; Megválaszolva: 2010. február 20., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: