• lábmelegedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. nő/úr! A páromnak van egy olyan problémája, hogy időnként ok nélkül

        bemelegszik a lába és elkezd rángani. Milyen betegség tünete lehet ez és hogyan

        kezelhető? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Csillagfény

         

        WEBBeteg szakértő válasza a lábremegés témában

        Kedves Csillagfény!

        A leírt tünetek alpján lehet kisidegbántalom a hátterében, de lehet pl. viszérbetegség is. A vizsgálata nélkül diagnózist illetve terápiát mondani nem lehet. Érsebészeti, ideggyógyászati vizsgálatot javasolnék.


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-20 13:21:43; Megválaszolva: 2010. február 20., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: