• Here probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv Nem tudom mi lehet a baj a herémel nem fáj meg semmi ilyesmi csak olyan fura érzés mintha a jobb herém kicsit zsibogna.És nem tudom lehet e köze hozzá h a jobb lábam fáj és azis zsibog ugymondva az egész lábam.

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínűleg nem urológiai eredetű problémáról van szó, inkább ideggyógyászati eredetűnek gondolom, amiatt alakulhatott ki, hogy a bőrt bellátó ideg illetve a végtagot beidegző ideg valahol nyomás alá kerülhetett vagy károsodhatoot. Szedjen magnéziumot, és keressen fel ideggyógyászt!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-18 11:14:00; Megválaszolva: 2010. február 18., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: