• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        A párom kb.2 hete panaszkodik alkar és tenyér zsibbadásraFőleg esténként jelentkezett, de mostmár napközben is előfordul.Villanyszerelő ezért nem is szedhet bármit, félek, hogy munka közben egyszer történik vele valami. A háziorvosa tanácsolta szedjen magne B6-ot napi 2x1-et, azért mert elég nehezen és rosszul aludt. Amióta ezt szedi kb.azóta van ez a zsibbadás is, habár nem gondolom, hogy összefüggésben lennének.

        A doktornő szerint mi a teendő?

        Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        A Magne B6-ot inkább zsibbadás esetén szoktuk javasolni, nem tartom valószínűnek, hogy ez okozza a panaszt. Valószínű, hogy valahol az alkart és a tenyeret ellátó ideg nyomás alá került, ez okozhatja a panaszt, mindenképp indokolt lenne egy neurológiai vizsgálat, hogy a panaszok pontos okára fény derüljön.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-18 11:36:26; Megválaszolva: 2010. február 18., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: