• agyi aneurizma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Bessenyei Monika Dr nö A vérnyomásom nagyon változo lett és a belgyogász vissza küldött az idegsebésetre ellenörzésre az agyi aneurizmám miatt. Ma voltam ellenörésen de a orvos csak azt mondta hogy avérnomással nem foglalkozik ezzel részben egyet is értek, de az aneurizmámmal kapcsolatan csak annyit mondott hogy mütét.Ezzel kapcsolatan vizsgálat nem történt. Amit Ön válaszolt azzal gyet értek mivel semmi féle probléma nem jelentkezett és a katéteres mütéttel kapcsoltban még mindig nagyon sok a fentartásom mivel elég rossz helyen van az aneurizma.Dr nö az lenne a kérésem hogy mit tegyek.ezzel kapcsolatban, ha azsák elreped tudom nincs vissza ut, de a mütétemnél nagy a kockázat.Ezért nem szeretném a mütétet egyenlöre.Várom válaszát Köszönettel Marika

        WEBBeteg szakértő válasza a agyi anurysma témában

        Kedves Marika!

        A döntést Önnek kell meghoznia, én ebben segíteni nem tudok. A vérnyomás normál szinten tartása mindenképpen fontos és elsődleges, erre kellene koncentrálni, addig a műtét sem javasolt.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-20 13:04:38; Megválaszolva: 2010. február 20., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: