• Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő!

        Az én háziorvosom, sehogyan sem dönt küldözget ide-oda.Gyomorfekély, colitis ulcerosa miatt nagyon nehéz a gyógyszeres kezelés.Ergotop szedése is problémát okozott.2002-óta az infúzió vállt be, Nootropilt szedtem tabletta formájában is, csak problémáim voltak.Sajnos az ellátó orvosom nyugdíjas lett, igy én is ellátatlan maradtam.

        Üdvözlöm:Edit

        WEBBeteg szakértő válasza a neurológia témában

        Kedves Edit!

        Ellátatlan biztos nem marad, hiszen azon a szakrendelésen, ahová korábban is járt, biztosan van szakorvos aki a rendelést végzi. Az ott dolgozó szakorvossal beszélje meg a problémáját. Az állapota attól biztosan nem fog rosszabbodni, ha nem kap rnedszeres infúziós kezelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-20 13:00:02; Megválaszolva: 2010. február 20., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: