• Zsibbadó láb újjak

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Két hete a bal lában újjai és pár napja már a jobb láb újjai is zsibbadnak. Mindkét láb a térd alatt szintén fájdalmat sugároz. Az izületzeim érzékenyek a hidegre. Kereingési probléma vagy mozgásszervi eredetűek a felsorolt tűnetek. Mi tegyek, hova forduljak

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        A panaszai hátterében felmerül sokidegbántalom lehetősége is, ideggyógyászt keressen fel.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-16 11:09:15; Megválaszolva: 2010. február 16., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: