• gericprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        köszönöm h  válaszolt.a barétomnak még azt is mondották a bal lába bénulásnak van indulva.idegygyógyászhoz menjunk? Ezen lehet segiteni? Gabriella 

        WEBBeteg szakértő válasza a bénulás témában

        Kedves Gabriella!

        Mindenképpen ideggyógyászati vizsgálatra lenne szükség, hogy megállpítsák tényleg gyengül e lába. A vizsgálata után ha szükséges a megfelelő vizsgálatokat és kezeléseket ott tudják a számára előírni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-17 18:59:32; Megválaszolva: 2010. február 17., 18:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: